Pegaz Centar D.O.O.

pegaz d.o.o.

OVLAŠĆENI
DISTRIBUTER I SERVIS
KARCHER, LAVOR, KRANZLE

Novi Sad, Primorska 58
tel/faks: +381 21/64-17-057
tel: +381 21/64-17-147
mob: +381 65/64-17-057

KRANZLE PRODAJA MAŠINA I SERVIS

KRANZLE OVLAŠĆENI DISTRIBUTER I SERVISER

PEGAZ CENTAR sa zadovoljstvom obaveštava sve svoje sadašnje i buduće komitente da je od Januara 2013 godine zvanično postao ovlašćeni distributer i serviser Nemačkog proivođača KRANZLE.

KRANZLE MAŠINE

KRANZLE uređaji se ističu kroz natprosečni kvalitet samog proizvoda i tehnologije, privlače modernim dizajnom, sadrže visokokvalitetne materijale, ekstremno dug upotrebni vek trajanja mašina i ekonomsku isplativost koja je za primer. Kranzle perači visokim pritiskom postavljaju merila i u smislu očuvanja ekološke sredine. Aparati štede vodu i energiju, a u isto vreme pružaju maksimalni učinak čišćenja.

Preporučujemo Vam modele :

KRANZLE SERVIS

U okviru preduzeća Pegaz Centar posluje i ovlašćeni servis. Za sve uređaje proizvođača Kranzle je obezbeđen profesionalni servis. Servis je opremljen najsavremenijim uređajima i svim alatima potrebnim za održavanje i popravku mašina. Servisna služba ima zadatak da pre svega kvalitetno, brzo i pouzdano, u garantnom i vangarantnom roku izvrši servisiranje uređaja originalnim rezervnim delovima. Servisna delatnost se obavlja u centralnom servisu Pegaz Centra u Novom Sadu, a po potrebi i na terenu. Direktnim kontaktom sa komintentima prilikom preuzimanja, popravke i vraćanja uređaja, ugradnjom orginalnih rezervnih delova, kadrovska osposobljenost i dugogodišnje iskustvo, servis Pegaz Centra čini pouzdanim partnerom. Na sve zamenjene rezervne delove komintent dobija vremensku garanciju, a stare zamenjene delove dobija na uvid i nosi sa sobom. Zaposleni i stručno obučeni radnici u našem servisu predstavljaju garanciju da će intervencije na vašoj mašini biti obavljene kvalitetno i u kratkom vremenskom roku. U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova u kojoj možete kupiti originalne rezervne delove.