Pegaz Centar D.O.O.

pegaz d.o.o.

OVLAŠĆENI
DISTRIBUTER I SERVIS
KARCHER, LAVOR, KRANZLE

Novi Sad, Primorska 58
tel/faks: +381 21/64-17-057
tel: +381 21/64-17-147
mob: +381 65/64-17-057

MAŠINE ZA PRANJE VISOKIM PRITISKOM NA HLADNU VODU

MAŠINE ZA PRANJE VISOKIM PRITISKOM NA TOPLU VODU

USISIVAČI

MAŠINE ZA PRANJE I USISAVANJE MEKIH PODOVA, TEPIHA, MEBLA – EXTRAKTORI

MAŠINE ZA PRANJE I USISAVANJE TVRDIH PODOVA

DISK MAŠINE – ČETKARE ZA PRANJE I POLIRANJE

GENERATORI PARE

SPREJERI – BOCE ZA BEZKONTAKTNO PRANJE

MAŠINE ZA SKIDANJE GRAFITA

PEGAZ CENTAR DOO JE OVLAŠĆENI UVOZNIK, DISTRIBUTER I SERVIS PROIZVOĐAČA LAVOR

fabrika Lavor proizvodjaca - Pegaz Centarmapa gde se nalazi fabrika Lavor-a

Proizvođač LAVOR iz Italije je jedan od vodećih svetskih lidera u proizvodnji HI-TECH sistema za čišćenje, pogodnih kako za manje tako i za velike površine, za unutrašnji i spoljni prostor. Preduzeće je osnovano 1975. godine i od tada je u stalnom usponu. Danas glavni proizvodni pogon se nalazi u gradu Pegognaga (Mn), dok se još jedan pogon nalazi u gradu Suzzara (Mn). Strateški od 2001. g. firma LAVOR preuzima nekoliko specijalizovanih firmi u svoj sastav kao što su: BM STRIO (parne mašine za industrijsku upotrebu); STARKRIO (mašine za obradu drveta); CTM (skruber sušare za industrijsku upotrebu) i FA-SA brend na ćišćenju visokim pritiskom do 2001. g. prisutan na tržištu više od 20 g.

upotreba Lavor aparata

Vodeći uvek računa o kvalitetu, dobijanjem sertifikata ISO 9001, 1999. g. kompanija je promovisala LAVOR WASH brend i ojačala svoje prisustvo na svetskom tržištu osnivanjem filijala u Brazilu, Francuskoj, Velikoj Britaniji i uspostaviljena je jaka komercijalna veza sa SAD. Od 2001. g. LAVOR WASH dodatno je ojačala svoje prisustvo osnivanjem novih filijala u Španiji, Australiji, Japanu i Nemačkoj. Kontinuirano ulaganje napora u pogledu kvaliteta, pouzdanosti proizvoda i usluga klijentima, rezultiralo je time da je LAVOR WASH unapredila svoje preduzeće upravljačkim sistemom ISO 9001:2000, dodeljenim od strane TUV sertifikacija italijanske organizacije.

upotreba Lavor aparata

Osim aparata za pranje visokim pritiskom, firma u svom proizvodnom programu proizvodi usisivače, hidrousisivače, mašine za pranje tvrdih podova, extraktore – mašine za dubinsko pranje tepiha i mekih podova, generatore pare, automatske perionice za automobile, teretna i šinska vozila, sprejere za šamponiranje, hemijske proizvode – šampone i deterdžente za pranje.