Pegaz Centar D.O.O.

pegaz d.o.o.

OVLAŠĆENI
DISTRIBUTER I SERVIS
KARCHER, LAVOR, KRANZLE

Novi Sad, Primorska 58
tel/faks: +381 21/64-17-057
tel: +381 21/64-17-147
mob: +381 65/64-17-057

PRODAJA I SERVIS
VRHUNSKE OPREME ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE

Servisna služba Pegaz Centra ima zadatak da pre svega kvalitetno, brzo i pouzdano, u garantnom i vangarantnom roku izvrši servisiranje uređaja originalnim rezervnim delovima iz prodajnog programa Pegaz Centra.

 

Servisna delatnost se obavlja u centralnom servisu Pegaz Centra u Novom Sadu, a po potrebi i na terenu. Direktnim kontaktom sa komintentima prilikom preuzimanja, popravke i vraćanja uređaja, ugradnjom orginalnih rezervnih delova, kadrovska osposobljenost i dugogodišnje iskustvo, servis Pegaz Centra čini pouzdanim partnerom. Na sve zamenjene rezervne delove komintent dobija vremensku garanciju, a stare zamenjene delove dobija na uvid i nosi sa sobom.

 

Servis se bavi servisiranjem kompletnog proizvodnog programa sledećih proizvođača: Kärcher, Lavor, Kranzle, Wap, Kew, Europump, Interpump, Portotehnika, Elektro Maschinen (profy) i drugih svetskih proizvođača mašina i opreme za održavanje higijene za koje se mogu nabaviti delovi, tako da ako imate problem sa mašinom slobodno nam je donesite, a mi ćemo se potruditi da taj problem rešimo.

 

Dođite i uverite se u kvalitet naših usluga!!!

slika servis